mail| 2410 259896

Συνεργασία με την A.n.d.

isologismo.gr image

Η ανάγκη για κατάρτιση πηγαίνει χέρι με χέρι με την ανάγκη για την δημιουργία ομάδας, στελεχωμένη από ανθρώπους ικανούς σε διαφορετικούς τομείς που όμως στην περίπτωση των επιχειρήσεων πρέπει να δουλέψουν σαν ένα καλοκουρδισμένο πιάνο.

Ο Ισολογισμός διασφαλίζει την οικονομική πορεία για λογαριασμό των επιχειρήσεων που αναλαμβάνει, ωστόσο ένα σημαντικό κομμάτι είναι η διαφήμιση.
Και αυτή την εφαλτήρια βάση, είναι μεγάλη τιμή να παρουσιάσουμε έναν στρατηγικό μας συνεργάτη, η συνεργασία μαζί του στόχο έχει την καλύτερη λειτουργία της κάθε επιχείρησης, μικρής ή μεγάλης.

Η διαφημιστική "A.n.d. Communication" ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2007. Εδρεύει στη Λάρισα (Αντιπάρου 4) σε νέους σύγχρονους χώρους.


Παρέχει διαφημιστικές υπηρεσίες, συμβουλεύει και δημιουργεί, αξιοποιώντας τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία στελεχών και συνεργατών. Διαμορφώνει την επικοινωνιακή πολιτική μιας επιχείρησης με φρέσκες ιδέες, έμφαση στις νέες τεχνολογίες, σεβασμό στις αξίες και στις προσδοκίες κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Οι πελάτες της βρίσκονται κυρίως στη Θεσσαλία, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα ξεκίνησε επαφές στο εξωτερικό κυρίως για την προώθηση προτάσεων franchise, δημιούργησε ιστοσελίδα Γερμανικής εμπορικής και video μεγάλης Ελληνικής εξαγωγικής.

Ο ιδρυτής της "A.n.d. Communication" είναι ο Αποστόλης Νταϊλιάνης, ο οποίος από νωρίς έχει διαγράψει μία πορεία στον χώρο των media και της διαφήμισης. Λεπτομέριες για την δουλειά του είναι διαθέσιμες στο βιογραφικό του.Νταϊλιάνης Αποστόλης

Διαχειρίζεται το τμήμα marketing σημαντικών εταιριών, μέσων μαζικής ενημέρωσης και αθλητικών σωματείων. Είναι σε θέση να εξυπηρετεί κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να προβληθεί με πλήρες πλάνο ή μέσω μεμονωμένων ενεργειών παρέχοντας πλήθος επιλογών με έρευνα και φαντασία σε λογικά κόστη.

Δημιουργεί εταιρική ταυτότητα (λογότυπο, λειτουργικά έντυπα, συσκευασίες κ.α.), μακέτες για περιοδικά ή εφημερίδες, κείμενα-εκφωνήσεις-μοντάζ για ραδιοφωνικά ή τηλεοπτικά spots, εταιρικά videos, media plan, διαφημίσεις internet, απλά ή πολυσέλιδα έντυπα, εκτυπώσεις ψηφιακές ή offset, web design, social media pages & campains, επιγραφές, εκθεσιακά περίπτερα, οργανώνει events, προωθητικές ενέργειες, ντύσιμο κτιρίων & αστικών, promobikes, outdoor κ.α. Ερευνά την αγορά και σχεδιάζει business plan.

Μεταξύ άλλων σημαντικές συνεργασίες & brands: Goody's, Flocafé, Ster Cinemas, Τo eat, Max Perry, Γερμανός, Istikbal, Compact, Café Mé, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Έπιπλα Μαργκά, Karcher, ΙCBS, Τεχεράν Carpets, Ευθυμίου Ορθοπεδικά, Mouzaki Palace Hotel & Spa, Cosmos Aluminium, Κωτσόβολος, Lidl, Nova, Cyta, Οινοπ. Συν. Τυρνάβου, ΤΕΙ Θεσσαλίας, Log-On, Θες Γάλα, Alfa Wood, AEL FC, NY College, Ally, Niavis Group, B. Σαμαράς Μεταφορική, Εργάτηκατ, Oporello, Peugeot Λαμπρούλης, Amstel, Heineken, Lacta, Φέτα Τέμπη, Burn the Floor, Θεσσαλικό ΙΕΚ κ.α.

Στοχεύει πιο ψηλά δρώντας με εμπειρία κι εξειδίκευση σε κάθε τομέα υπηρεσιών. Η ομάδα αποτελείται από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά, πάθος για τις λεπτομέρειες και το τέλειο αποτέλεσμα. Ρομαντικά και δυναμικά ταυτόχρονα δουλεύει για την πρόοδο και την κερδοφορία των επιχειρήσεων που συνεργάζεται πάντα με προσοχή στο κύρος και στην αισθητική τους.

Η A.n.d. ασχολείται 24 ώρες για την αξιοπρεπή, εύστοχη και καλαίσθητη προβολή των διαφημιζομένων. Δραστηριοποιείται 10 χρόνια μόνο στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία με εμφανή πρόοδο και θετικά αποτελέσματα στην περίοδο κρίσης. Με ειλικρίνεια, αισιοδοξία και αγάπη για την επικοινωνία.